Politika privatnosti

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na primjenu ovih pravila privatnosti, stoga vas molimo da ih pažljivo pročitate.

 

VODITELJ OBRADE PODATAKA

Lesis – creations, obrt za proizvodnju, trgovinu i usluge, vl. Andrea Božić, Kliški put 4, 21210 Solin  je voditelj obrade vaših osobnih podataka.

Politika privatnosti se primjenjuje na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo, izravno ili putem svojih partnera.

Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, izravno ili neizravno.

Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput primjerice prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka.

Ova Politika se ne primjenjuje na anonimne podatke. Anonimni podatak je podatak koji se ne može povezati s određenom fizičkom osobom.

U potpunosti poštujemo Vašu privatnost. Vaše ime, email adresa ili bilo koji drugi podaci koji se nalaze u našoj bazi i koje ste nam dali prilikom ispunjavanja obrasca za kupovinu poznati su isključivo administratoru i neće biti korišteni u bilo koje svrhe osim onih definiranih u pravilu korištenja i neće biti dostupne nikakvoj trećoj strani koja nije povezana obrtom.

Vaš email neće biti korišten u reklamne svrhe i nećemo vas kontaktirati osim u situacijama koje su prihvaćene s Vaše strane (npr. da Vas obavijestimo o tijeku Vaše narudžbe).

 

REGISTRACIJA KORISNIKA I PODACI

Prilikom kupovine korisnik dobrovoljno upisuje svoje osobne podatke za koje se vlasnik stranice obvezuju poštivati i štiti privatnost istih. Obvezujemo se da prikupljene podatke nećemo zloupotrebljavati ili ih neovlašteno dijeliti trećim osobama osim uslijed nezakonitih radnji korisnika kada će obrt Lesis-creations postupiti u skladu sa Zakonom RH te ustupiti podatke istražnim tijelima RH.
Budući da niti jedan prijenos podataka preko Interneta nije 100% siguran, stranica ne može biti odgovoran ukoliko treće osobe na neovlašten način dođu u posjed podataka te ne snosi odgovornost za eventualno nastalu štetu u takvoj situaciji.

Pod osobnim podacima smatraju se osobni podaci koje nam izravno pružite u vezi s uslugama dostupnim na našoj web stranici. Ti podaci mogu uključivati sljedeće:

 

ime i prezime
adresa
elektronička pošta
telefonski broj
OIB (ako je kupac pravna osoba)
Ti podaci koristit će se isključivo za realizaciju usluge.

INTERNET TRGOVINA

Pristup internet trgovini lesis-creations.com moguć je bez registracije.

Pri kupovini na stranicama lesis-creations.com bez registracije prikupljamo podatke koji su nužni za isporuku kupljene robe te se navedeni podaci pohranjuju u svrhu ispunjenja ugovora.

Davanje osobnih podatka je odluka korisnika koji može, ali i ne mora koristiti usluge naše tvrtke. Ako korisnik odluči ne pružiti podatke potrebne za određenu aktivnost , ista neće moći biti provedena.

 

PRAVO NA ZABORAV OSOBNIH PODATAKA

Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka. To može učiniti slanjem zahtjeva na email adresu lesiscreations@gmail.hr i podaci će biti brisani bez odgađanja osim u slučaju da postoji zakonska obveza čuvanja navedenih podataka, legitimni interes te osnova za ostvarenje vaših zakonskih prava.

Povratnu Informaciju na vaš zahtjev bit ćemo u mogućnosti dati samo ako je upit poslan s aktivnog emaila koji je zabilježen u našem poslovnom sustavu s točnim podacima unutar emaila ( ime i Prezime, broj telefona korisnika koji traži informaciju) kako bi vas zaštitili od mogućnosti izlaganja vaših osobnih podataka nekoj trećoj osobi.

 

POLITIKA KOLAČIĆA

Trebali biste imati na umu da se neosobne informacije i podaci mogu automatski prikupljati putem naših Internet servera ili korištenjem „kolačića“. Kliknite ovdje kako biste pročitali našu politiku o kolačićima.

Primjeri informacija o Vašem korištenju stranice uključuju: najposjećenije i najgledanije stranice i poveznice na našoj web stranici, broj ispunjenih obrazaca, vrijeme provedeno na stranici, najpopularnije ključne riječi koji korisnike vode do naše stranice, vaša IP adresa, informacije koje se skupljaju putem kolačića, podaci vašeg uređaja poput postavki hardwarea, sistemske aktivnosti, vrste pretraživača itd.

 

PROMJENE NAŠE POLITIKE PRIVATNOSTI

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi.

 

Ova politika privatnosti je zadnji put izmijenjena 20. ožujka 2023. godine.

hr